vidaXL 145394 Menghina

 

vidaXL Menghină pivotantă, 160 mm, fontă (145394)

1 116,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro
 

vidaXL Menghină pivotantă, 160 mm, fontă (145394)

1 161,07 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 116,99 RON

Descrierea produsului
Menghina pivotantă este prevăzută cu o bază care se rotește la 360° și o lățime a fălcii de 160 mm, fiind realizată din fontă și având un filet solid pentru fixarea stabilă și fără efort a pieselor de lucru.

Filetul solid vă permite să adaptați în consecință distanța la piesa de prelucrat. Fălcile sunt întărite și, prin urmare, pot satisface cerințele exigente de perforare și fixare. Datorită sistemului de prindere în jos, piesele de prelucrat sunt trase în jos în timpul prinderii și fixate cu precizie. Diviziunea la scară fină permite schimbarea rapidă și precisă a direcției în timpul prinderii.

Această unitate este prevăzută, de asemenea, cu o bază stabilă, care poate fi montată cu ușurință pe bancul de lucru. Această mașină cu menghină este indispensabilă pentru o calitate exactă și o execuție precisă în operații de găurire, sudură, frezare, tăiere și ascuțire.
Culoare: Gri
Material: Fontă
Dimensiuni bază: 320 x 295 mm (L x l)
Pivotant la 360 de grade
Lățime falcă: 160 mm
Deschidere fălci: 160 mm
Adâncime prindere: 45 mm
Distanță de montare aprox. 235 mm
Diviziune la scară fină
Sistem de prindere în jos

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.